Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Orezul vegetal cremos cu somon Teriyaki ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $ 3.36 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 367 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți păstăi de mazăre, ceapă verde, ulei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până orez alb fierte ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Orez vegetal cremos cu somon Teriyaki, Teriyaki curcan, orez și caserola de legume, și Pui Teriyaki Orez Legume Tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați 1 Lingură. sos teriyaki, usturoi și pește; gătiți pește 2 până la 3 min. pe fiecare parte sau până la fulgi de pește ușor cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Teriyaki
Usturoi
Pește
3
Scoateți peștele din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați păstăi de mazăre și morcovi în tigaie; gătiți și amestecați 2 min. sau până la crocant-fraged. Se amestecă crema de gătit și sosul teriyaki rămas; gătiți și amestecați 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Teriyaki
Crema De Gătit
Mazăre De Zăpadă
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți 1/4 cană de sos. Se amestecă orezul în sosul rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se amestecă amestecul de orez pe platou; se acoperă cu pește, sosul rămas și ceapa.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Vinăria Bunei Speranțe Bush Vine Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.