Orez Vegetal

Orez Vegetal
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Orezul vegetal ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 436 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, scallions, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Orez sălbatic și prăjituri de orez brun cu Rag de legume prăjite de legume, Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez, și orez prăjit veg , cum se face orez prăjit cu legume / orez s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau într-un alt vas greu de 3 litri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați ciupercile, ardeiul roșu și ceapa și gătiți amestecând, până când legumele se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați orezul și sarea și amestecați pentru a acoperi orezul cu ulei. Când orezul începe să arate "calcaros", turnați suficientă apă în tigaie pentru a acoperi orezul cu 1 inch. Ridicați căldura la mare, aduceți apa la fierbere și fierbeți până când nivelul apei atinge nivelul orezului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4
Reduceți căldura la foarte scăzut, dați orezului o agitare foarte amănunțită și acoperiți oala. Gatiti pana cand orezul este fraged, dar cu putina muscatura, aproximativ 20 de minute. Nu descoperiți oala și nu amestecați orezul în timp ce gătește. Fluff cu o furculiță înainte de servire. Se amestecă în scallions și se transferă într-un castron de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista