Orez Ușor În Stil Risotto

Orez Ușor În Stil Risotto
Orezul ușor în stil Risotto necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 123 calorii. Pentru 57 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 6. Această rețetă de la Toateretete are 18 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, usturoi, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, care nu este atât de super. Încercați Orez Brun În Stil Risotto Cremos, Cu Verdeață De Primăvară Și Asiago, Risotto ușor de orez brun cu ciuperci și Oregano proaspăt, și Orez inspiralizat: Risotto de orez cu dovlecei de parmezan cu sparanghel și mazăre verde (fără Gluten) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul si usturoiul in cratita medie antiaderenta 2 minute, amestecand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Adăugați 1/2 cană bulion și gătiți până când bulionul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând până când bulionul este absorbit înainte de a adăuga mai mult bulion. Gatiti pana cand orezul este gata si cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Adăugați brânză și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista