Orez sălbatic și pilaf Basmati cu cârnați
Orezul sălbatic și pilaful Basmati cu cârnați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 348 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, orez, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Pilaf de orez Basmati cu caise, Pilaf de orez Basmati cu mazăre, și Orez Basmati și pilaf de mazăre (Mazăre Pulao) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată; adăugați orezul sălbatic și gătiți până se înmoaie, aproximativ 40 de minute; scurgeți. Puneți deoparte și acoperiți pentru a se încălzi.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie adâncă la foc mediu.
Adăugați cârnații și gătiți, rupând carnea cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Se toarnă toate, cu excepția a aproximativ 3 linguri de picături.
Adăugați prazul și cimbrul și gătiți, amestecând ocazional, până când prazul este doar ofilit, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul basmati și se gătește până se rumenesc ușor, 1 până la 2 minute.
Adăugați 1 1/3 căni de apă și 1/4 linguriță de sare și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim; acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte, acoperit, 5 minute.
Pufați orezul basmati cu o furculiță, apoi amestecați orezul sălbatic pregătit și pătrunjelul. Condimentează cu sare și piper.