Orez sălbatic și pilaf Basmati cu cârnați

Orez sălbatic și pilaf Basmati cu cârnați
Orezul sălbatic și pilaful Basmati cu cârnați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 348 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, orez, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Pilaf de orez Basmati cu caise, Pilaf de orez Basmati cu mazăre, și Orez Basmati și pilaf de mazăre (Mazăre Pulao) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată; adăugați orezul sălbatic și gătiți până se înmoaie, aproximativ 40 de minute; scurgeți. Puneți deoparte și acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie adâncă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați cârnații și gătiți, rupând carnea cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Se toarnă toate, cu excepția a aproximativ 3 linguri de picături.
5
Adăugați prazul și cimbrul și gătiți, amestecând ocazional, până când prazul este doar ofilit, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul basmati și se gătește până se rumenesc ușor, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
Adăugați 1 1/3 căni de apă și 1/4 linguriță de sare și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim; acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte, acoperit, 5 minute.
8
Pufați orezul basmati cu o furculiță, apoi amestecați orezul sălbatic pregătit și pătrunjelul. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Orez BasmatiOrez Basmati
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
9
Fotografie de Linda Pug
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista