Orez Sălbatic De Vacanță

Orez Sălbatic De Vacanță
Orezul sălbatic de vacanță este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 43 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, uleiul de măsline, ceapa verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pansament De Orez Sălbatic De Vacanță, Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, și Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, călește ceapa, ardeiul roșu și ceapa verde în ulei până se înmoaie. Se amestecă amestecurile de orez cu conținutul pachetelor de condimente, apă, bulion și cayenne. aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat

Echipamente

DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista