Orez Sălbatic Cu Ciuperci

Orez Sălbatic Cu Ciuperci
Orezul sălbatic cu ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 186 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, orez, migdale tăiate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Orez Cu Ciuperci Sălbatice, Orez Sălbatic Cu Ciuperci, și Plăcintă cu orez sălbatic și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați apa, orezul sălbatic, untul și 1/2 linguriță sare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 40 de minute. Se amestecă orezul brun. Acoperiți și fierbeți timp de 25-30 de minute mai mult sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BrunOrez Brun
Orez SălbaticOrez Sălbatic
UntUnt
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți slănina pe prosoape de hârtie; scurgeți, rezervând 2 linguri de picături. În picături, sotati ciupercile, ceapa, ardeii și țelina până când legumele sunt fragede. Se amestecă bulionul și sarea rămasă. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
ArdeiArdei
țelinățelină
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
BulionBulion
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; se amestecă în amestecul de ciuperci. Gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa; se amestecă migdalele și slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CiuperciCiuperci
MigdaleMigdale
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
ApăApă
5
Scurgeți orezul; adăugați amestec de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
OrezOrez
6
Transferați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 25 de minute. Descoperiți; coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista