Orez Sălbatic Bacon
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Orezul sălbatic Bacony ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 93 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de produs de tip margarină, piper, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Bacony pui și orez coace, Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, și Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice.
Instrucțiuni
Topiți margarina într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu. Gatiti orezul salbatic, ciupercile si ceapa in margarina aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda.
Se amestecă apă, sare și piper.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional; reduceți căldura.
Acoperiți și fierbeți 40 până la 50 de minute sau până când orezul este fraged; scurgeți dacă este necesar. Se amestecă bucățile de slănină.