Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Orezul sud-vestic cu brânză ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 207 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți orez, jalapeno, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Orez Sud-Vestic, Orez Sud-Vestic Pentru Doi, și Orez Sud-Vestic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați toate ingredientele într-un castron mare (rezervând 3 linguri de brânză). Puneți lingura în vasul de sufle cu unt. Se acoperă cu brânză rezervată și se presară ușor cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Coaceți până când blatul este auriu, 25 până la 30 de minute.