Orez sud-vestic cu brânză

Orez sud-vestic cu brânză
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Orezul sud-vestic cu brânză ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 207 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți orez, jalapeno, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Orez Sud-Vestic, Orez Sud-Vestic Pentru Doi, și Orez Sud-Vestic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați toate ingredientele într-un castron mare (rezervând 3 linguri de brânză). Puneți lingura în vasul de sufle cu unt. Se acoperă cu brânză rezervată și se presară ușor cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Coaceți până când blatul este auriu, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista