Orezul spaniol de bază ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție conține 261 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, pudră de chili, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Orez Mexican Cu Aragaz Lent (Orez Spaniol), Orez Spaniol, și Orez Spaniol.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu 1 până la 2 minute. Gatiti ceapa si orezul nefiert in ulei aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand orezul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă ardeiul gras, apa, sarea, pudra de chili, pudra de usturoi și sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Praf De Chili
Sos De Roșii
Ardei Gras
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se încălzește la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți aproximativ 25 de minute, amestecând ocazional, până când orezul este fraged și sosul de roșii este absorbit.
Spaniolă în meniu? Încercați să împerecheați cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Tempranillo organic Protos cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.