Orez spaniol autentic
Orezul spaniol autentic durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 204 calorii , 4 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 25 de cenți per porție. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Un amestec de apă, roșii, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 37% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Wraps cu salată mexicană și orez spaniol , Biscochitos autentic și Sos Bolognese autentic .
Instrucțiuni
Într-o tigaie, încălziți slănină la foc mediu-mare.
Adăugați orez; gătiți și amestecați până când orezul devine maro auriu.
Adăugați ceapa și usturoiul; amestecați și gătiți încă 3 minute.
Adăugați toate ingredientele rămase. Gatiti, descoperit, la foc mediu timp de 20 de minute, amestecand o singura data dupa 10 minute. Verificați dacă orezul este gata gustând câteva boabe de vârf. Dacă orezul este ferm, adăugați puțină apă; acoperiți și gătiți încă 5 minute.