Orezul spaniol autentic durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 204 calorii , 4 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 25 de cenți per porție. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Un amestec de apă, roșii, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 37% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Wraps cu salată mexicană și orez spaniol , Biscochitos autentic și Sos Bolognese autentic .
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, încălziți slănină la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați orez; gătiți și amestecați până când orezul devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Adăugați ceapa și usturoiul; amestecați și gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați toate ingredientele rămase. Gatiti, descoperit, la foc mediu timp de 20 de minute, amestecand o singura data dupa 10 minute. Verificați dacă orezul este gata gustând câteva boabe de vârf. Dacă orezul este ferm, adăugați puțină apă; acoperiți și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper