Orez Salsa cu fasole neagră și porumb
Orez Salsa cu fasole neagră și porumb ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 289 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 56 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână fasole, frunze de coriandru, orez și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Salsa de sud-vest cu fasole neagră și porumb, Salsa minunată cu fasole neagră și porumb, și Salsa rapidă și ușoară cu fasole neagră și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală cu sos mediu, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului. Când orezul este gătit pe jumătate, adăugați fasole neagră, salsa și gătiți aproximativ 10 minute pentru orez obișnuit și 3 minute pentru orez instant .Continuați să gătiți orez.
Scoateți oala, folosind o lingură, amestecați cilantro tocat și condimentați, după gust, cu sare și piper negru.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Vinul spumant Rosa și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru înmuierea sosului. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruffino spumant ros_crex. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Ruffino Spumante Rose]()
Ruffino Spumante Rose
Ruffino Sparkling rosul este proaspăt și parfumat, cu note de căpșuni și ușoare note de petale de trandafir. La gust, acest vin are bule elegante și aciditate răcoritoare, oferind arome atrăgătoare de fructe de pădure roșii delicate și fructe albe care persistă până la final.Ruffino Sparkling rosul este plăcut pe cont propriu ca aperitiv, dar și ca însoțitor de mâncare, împerechindu-se bine cu o varietate de feluri de mâncare, inclusiv pește la grătar, pui prăjit și salate mixte de verdeață.