Orezul roșu Camargue cu confit de fenicul este un fără gluten și vegan felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 1343 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă de la en.julskitchen.com are 1 fani. Un amestec de buchet garni, ulei de măsline extravirgin, ceapă de primăvară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată De Orez Roșu Camargue, Orez Roșu Camargue Cu Varză Și Dovlecei, și Confit de fenicul și Fingerling pentru rețete similare.