Orez Roșu
Orezul roșu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 172 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de slănină, garnitură: pătrunjel, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 24%. Încercați Crock Pot fasole roșie și orez, Ceapă Roșie Murată, și Sos De Chile Roșu De Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți orezul cu apă curentă rece 3 minute sau până când apa nu mai este tulbure.
Se scurge și se lasă deoparte.
Gatiti bacon într-un 3 1/2-qt. cratiță la foc mediu 10 minute sau până când sunt crocante.
Scurgeți și puneți slănina deoparte, rezervând 2 linguri. bacon se scurge în tigaie.
Ceapa Saut în picături fierbinți în cratiță la foc mediu-mare 8 minute sau până când ceapa este fragedă; adăugați usturoi și saut 1 minut.
Se amestecă orezul clătit, bulionul de pui și următoarele 3 ingrediente; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 30 de minute, amestecând amestecul la fiecare 7 până la 10 minute.
Se ia de pe foc; puf cu o furculiță. Se amestecă slănina mărunțită și 3 linguri. pătrunjel; garnitură, dacă se dorește.