Orez Prăjit În Stil Thailandez
Orezul prăjit în stil thailandez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.78 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 408 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți bok choy, scallions, carne de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Orez Prăjit În Stil Thailandez, Kao Pad (Orez Prăjit În Stil Thailandez), și Orez Prăjit De Curcan În Stil Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/4 cană din sosul de pește și ardeii iute verzi într-un castron mic. Într-un wok bine condimentat sau într-o tigaie mare, antiaderentă, încălziți uleiul la foc mare până aproape de fumat.
Adăugați usturoiul, ghimbirul și majoritatea scallionilor. Gatiti, stiring constant, pana cand parfumat, aproximativ 40 de secunde. Aveți grijă să nu ardeți.
Adăugați carnea de porc și continuați să gătiți până când nu mai este roz, încă aproximativ 3 minute.
Se amestecă bok choy și se gătește până se înmoaie, 2-3 minute, apoi se adaugă orezul și se prăjește timp de 1 minut.
Adăugați sosul de pește rămas și amestecați pentru a se încălzi.
Scoateți orezul într-un platou și acoperiți cu coriandru, castraveți și scallions rezervate.
Se servește cu sosul de scufundare și pene de var.