Orez Prăjit" Paella"

Orez Prăjit
"Paella" orez prăjit ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. O porție conține 633 calorii, 21g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână legături de chorizo, coriandru, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Paella spaniolă cu orez Carnaroli, Paella Vegetală Cu Orez Brun, și Schnitzel de pui cu orez în stil paella.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți fulgi de chimen și ardei roșu, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
ChimenChimen
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și ardeiul gras și gătiți, amestecând, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
3
Se adaugă chorizo și saut-ul la foc moderat, amestecând, până când cârnații încep să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
CârnațiCârnați
4
Adăugați orez, sfărâmându-l și sare. Saut, amestecand, pana cand unele boabe incep sa devina aurii, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
OrezOrez
SareSare
5
Adăugați mazărea și saut-ul, amestecând, doar până când mazărea este încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
6
Se ia de pe foc și se amestecă semințele de dovleac și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline

Echipamente

DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista