Rețeta aproape clasică orez prăjit de porc este gata în aproximativ 24 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 416 calorii, 21g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghimbir, morcov, mirin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Orez Prăjit Clasic, Orez Clasic Prăjit Cu Pui, și Orez Clasic Prăjit Cu Pui.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați 1 lingură de ulei de arahide în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Presărați 1/8 linguriță sare peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Sare
4
Adăugați carnea de porc în tigaie și sotati timp de 2 minute sau până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați morcovul și țelina în tigaie și sotati timp de 2 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați amestecul de morcovi la carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Carne De Porc
8
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de arahide în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi. Se amestecă fundul de ceapă verde, usturoiul și ghimbirul; gatiti timp de 15 secunde, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Ulei De Arahide
Usturoi
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați orez, amestecând bine pentru a acoperi orezul cu ulei; gatiti, fara a amesteca, timp de 2 minute sau pana cand marginile incep sa se rumeneasca. Se amestecă amestecul de orez și se gătește, fără agitare, încă 2 minute sau până când marginile încep să se rumenească. Faceți o fântână în centrul amestecului de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Ulei De Gătit
10
Adăugați oul; se prăjește timp de 30 de secunde sau până se amestecă moale, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
11
Întoarceți amestecul de porc în tigaie. Se amestecă mirin și se gătește timp de 1 minut sau până când mirin este absorbit. Se amestecă restul de 3/8 linguriță sare, sos de soia, ulei de susan și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Sos De Soia
Piper
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Carne De Porc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Se ia de pe foc și se amestecă mugurii de fasole și castanele de apă.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc Blend. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.