Orez prăjit cu șuncă și sparanghel
Rețeta orez prăjit cu șuncă și sparanghel ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 45 minute. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 467 calorii, 20g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ceapă verde, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Orez prăjit cu pui și sparanghel, Sparanghel-Orez Prăjit Cu Somon, și Sparanghel Violet + Orez Prăjit Cu Ou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță medie cu apă sărată la fiert.
Adăugați sparanghel; gatiti pana se inmoaie, 2 minute.
Se Încălzește 1 Lingură. ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ouăle și gătiți fără a amesteca până când se fixează în jurul marginilor, aproximativ 30 de secunde. Rupeți ouăle în bucăți cu o spatulă și amestecați până când sunt complet fierte și setate, cu aproximativ 1 minut mai mult. Răsturnați ouăle într-un castron.
Adăugați restul de 2 linguri. uleiul la tigaie cu șuncă și usturoi și gătiți, amestecând, până când usturoiul este parfumat.
Adăugați orez și sos de soia și gătiți, amestecând, până când orezul este acoperit și foarte fierbinte, 3 până la 4 minute. Se amestecă sparanghelul, ouăle și scallions și se fierbe încă un minut.