Orez prăjit cu șuncă și ou

Rețeta de șuncă și orez prăjit cu ou ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 430 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ulei de canolan, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați orez prăjit cu legume , cum se face orez prăjit cu legume / orez s, Cârnați chinezi orez prăjit cu șalotă prăjită crocantă, și Varză roșie în stil orez prăjit și grâu Bulgur {cu ou prăjit} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți orezul cu mâinile pentru a îndepărta aglomerările mari, dacă este necesar.
Încălziți un wok de 14 inci la foc mare.
Adăugați ulei de canola în wok, învârtindu-se pentru a acoperi.
Adăugați 1 1/2 căni de ceapă și usturoi în wok; se prăjește 1 minut sau până când ceapa începe să se rumenească.
Adăugați fasole și șuncă; se prăjește 2 minute sau până când șunca începe să se rumenească.
Reduceți căldura la mediu-mare.
Adăugați orez rece în wok; se prăjește 2 minute. Se amestecă sosul de soia, uleiul de susan și piperul negru. Împingeți amestecul de orez pe părțile laterale ale wok-ului.
Turnați ouăle în spațiu deschis în centrul wok-ului; gătiți 30 de secunde sau până când este setat, amestecând pentru a se amesteca. Amestecați ușor ouăle amestecate în amestecul de orez.
Se presară cu ceapă verde.