Orez prăjit cu creveți în cupe de nucă de cocos

Creveți orez prăjit în cupe de nucă de cocos ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 790 calorii, 24g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, orez cu unt și legume, ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma caju prăjit, puteți urma acest fel principal cu Banana Cajeta Caju Gelato ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Orez prăjit cu creveți cu ananas și nucă de cocos prăjită, Cupe De Orez Cu Salată Picantă De Creveți Mango, și Orez prajit cu creveti / Thingamajig martea cu succes orez cu succes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.Derulați aluatul în 1 dreptunghi lung pe suprafața de lucru; apăsați ferm perforațiile pentru a sigila.
Presărați nucă de cocos peste aluat, apăsând ușor nuca de cocos în aluat. Cu un cuțit ascuțit, tăiați aluatul în 8 pătrate egale. Apăsați 1 pătrat, cu partea de nucă de cocos în jos, în fiecare dintre cele 8 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite, fără grăsime.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc. Folosiți imediat ceașcă mică pentru a apăsa aluatul în interiorul fiecărei cupe semilună.
Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Presărați creveții cu sare, piper și garam masala; se adaugă în tigaie. Gatiti si amestecati pana cand crevetii incep sa devina roz.
Adăugați orez și legume congelate, ananas și sos de soia. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand crevetii sunt roz si amestecul de orez este fierbinte. Se amestecă caju.
Puneți amestecul fierbinte de creveți-orez uniform în cupe semilună.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.