Orez prăjit cu creveți cu nam Prik Pao și lemongrass crocant

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și FEL PRINCIPAL pescatarian? Orez prăjit cu creveți cu nam Prik Pao și lemongrass crocant ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 556 calorii. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de ulei vegetal, castraveți, lemongrass și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 93 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Creveți Lemongrass peste Vermicelli de orez și legume (Bun Tom Nuong Xa), Frigarui De Creveti Crocanti Prajiti, și Orez Prăjit Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, tăiați capetele tulpinilor de lămâie și tăiați-le transversal cât mai subțire posibil. Opriți - vă când inelele violete din interiorul tulpinilor dispar. Rezervați părți lemnoase de lemongrass pentru o altă utilizare.
Puneți felii de lămâie și ulei într-o tigaie de 8 inci sau o cratiță de 1 litru; setați la foc mic. Se amestecă constant până când lemongrass devine maro deschis, 3 până la 4 minute.
Scoateți tigaia de pe foc imediat. Culoarea lemongrass-ului se va adânci puțin mai mult odată cu căldura reziduală; în acest moment, pescuiți lemongrass-ul, rezervați uleiul și lăsați-l deoparte.
Încălziți o tigaie sau un wok de 12 inci la foc mare.
Adăugați 2 linguri de ulei rezervat infuzat cu lămâie în tigaie, urmat de creveți; se amestecă. Odată ce creveții încep să devină Opaci, aproximativ 2 minute, adăugați orez și nam Prik Pao; se amestecă până când boabele de orez sunt bine acoperite cu nam Prik Pao.
Condimentează orezul prăjit cu sos de pește după gust.
Serviți orezul prăjit cu câteva felii de castraveți și un sfert de var pe porție.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.