Orez prăjit cu Broccoli în sos de usturoi
Reteta Broccoli-in-usturoi-sos de orez prăjit este gata în aproximativ 1 minut și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă face 1 porții cu 278 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți orez brun, broccoli în sos de usturoi—tăiat în bucăți de mușcătură, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Broccoli chinezesc cu sos de stridii și usturoi prăjit, Pui prăjit la cuptor cu Broccoli + sos de usturoi cu miere, și Carne de vită prăjită, Broccoli și nuci pecan în sos de usturoi pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.