Orez Proaspăt Cu Roșii Și Ierburi
Orezul proaspăt de roșii-ierburi este un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 83 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,06 USD pe porție. Un amestec de brânzeturi autentice, pătrunjel, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată proaspătă de ierburi și roșii, Bruschetta De Roșii Și Plante Proaspete, și Roșii pentru copii și Tabbouleh de plante proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați primele 5 ingrediente în blender până se omogenizează; pus deoparte.
Încălziți uleiul în cratiță mare pe căldură medie.
Adăugați orez și ceapă; gatiti si amestecati 3 min. Se amestecă piureul de plante. Aduceți la fierbere; acoperi. Fierbeti la foc mic 20 min. sau până când lichidul este absorbit; se răcește 5 min.
Puf de orez cu furculiță. Se amestecă roșiile; se acoperă cu brânză.