Orez prajit cu Marmita
Reteta de orez prajit cu Marmite de La Marmite ar putea satisface pofta ta chinez în jurul valorii de 50 minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $ 4.76 pe portie. O porție conține 761 calorii, 48G de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, pui măcinat, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 91%. Încercați orez prăjit veg , cum se face orez prăjit cu legume / orez s, Carne de vită, Ale și Marmite Pie, și Marmite Spaghetti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute. Dacă este posibil, gătiți orezul cu o zi înainte și lăsați-l peste noapte la frigider sau gătiți-l cu câteva ore înainte de a fi gata să-l utilizați și lăsați-l să se răcească.
Combinați puiul, 1/2 linguri sos de soia și piper într-un bol. Pune deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie sau un wok la foc mare și prăjiți usturoiul și puiul până se rumenesc, asigurându-vă că rupeți puiul în bucăți pe măsură ce mergeți.
Adăugați bok choy, orez răcit și piper. Se amestecă un minut.
Reduceți căldura la mediu; faceți o gaură în mijlocul tăvii și turnați oul în gaură.
Adăugați mai mult ulei dacă este necesar. Gatiti un minut pana cand oul incepe sa se fixeze, acoperiti partea de sus a oului cu orezul si gatiti inca o jumatate de minut; se amestecă.
Se amestecă 2 linguri sos de soia; apoi se amestecă în răspândirea extractului de drojdie. Când totul a devenit o culoare ușor maronie, adăugați niște piper după gust. Dați-i o agitare rapidă finală, asigurați-vă că puiul este gătit bine și serviți.