Orez Persan
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Orezul persan ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 397 calorii. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bulion de pui fără sare, suc de lămâie, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma stafidele aurii, puteți urma acest fel principal cu Apple Crumble cu stafide de aur ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este super. Rețete similare includ Orez Persan, Tah Dig (Orez Persan), și Pilaf De Orez Persan.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare pana se inmoaie.
Adăugați orez, scorțișoară, cuișoare și nucșoară; gatiti la foc mediu-mare 3 minute, amestecand ocazional.
Adăugați bulion și următoarele 5 ingrediente (bulion prin piper); aduceți la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura. Se fierbe 20 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Se ia de pe foc; adăugați carne de porc și spanac.
Lăsați să stea, acoperit, 10 minute.
Lingura 1 1/2 cani amestec de orez pe plăci individuale; top fiecare cu 1 lingura patrunjel si 1 1/2 lingurite migdale.