Orez Persan

Orez Persan
Orezul persan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 321 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, sare kosher, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tah Dig (Orez Persan), Orez Persan Cu Bijuterii, și Pilaf De Orez Persan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul într-o cratiță medie; adăugați 2 lingurițesare și apă rece pentru a acoperi cu 2". Aduceți la fierbere la foc mediu; reduceți focul la foc mic și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți orezul, rezervând 3/4 cană lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
3
Așezați șofranul și 1/2 cană de gătit rezervatlichid într-un castron mic; lăsați șofranul să se înmoaie timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți iaurtul într-un castron mediuși amestecați restul de 1 linguriță de sare și apă de șofron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
SareSare
5
Adăugați orez și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
6
Se topește untul într-o mare adâncime se lipeasca skilletover foc mediu; vârtej pentru a acoperi partea de jos andsides de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați orez, îngrămădind ușorîn centru. Puneți 6-7 găuri în orez cu capătula unei linguri de lemn. Acoperiți cu folie, apoiun capac. Gatiti, rotind tigaia peste arzator pentruchiar gătit, timp de 10 minute (nu amestecați).Reduceți căldura la minim; gătiți, adăugând mai mult lichid de gătit meritat cu linguridacă orezul nu a terminat de gătit când apa se evaporă, până când se formează o crustă maro aurie pe fundul orezului, 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Scoateți capacul și folia; inversați o placă overskillet. Folosind mănuși de cuptor, inversați cu grijă pe farfurie; folosiți o spatulă rezistentă la căldură pentru a îndepărta orice crustă rămasă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor MittCuptor Mitt
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista