Orezul parfumat cu citrice cu busuioc proaspăt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 231 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Dacă aveți la îndemână orez basmati, unt, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de vin cu parfum de citrice cu fructe de padure proaspete, Biscuiți De Geraniu Cu Parfum De Citrice, și Flan de Port cu parfum de citrice.
Instrucțiuni
1
Amestecați bulionul de pui, untul, coaja de portocală, sucul proaspăt de portocale și coaja de lămâie într-o cratiță mare; aduceți la fierbere la foc mare. Se amestecă orezul basmati; acoperiți, reduceți căldura la minim și gătiți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged. Se amestecă busuiocul.