Orezul mare de creveți ușor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 419 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 8 și costă $ 2.77 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți orez, supă de ceapă condensată, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Orez Ușor Prăjit Cu Creveți, Orez Ușor Prăjit Cu Creveți, și Orez Ușor Prăjit Cu Creveți.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu; sotati ceapa, ardeiul gras si ceapa verde pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați creveți, cremă de supă de ciuperci, supă de ceapă franceză și roșii cu ardei verzi chile în amestecul de ceapă; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De Ciuperci
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Supă De Ceapă Franceză
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Scoateți cratița de pe foc și amestecați orezul și sarea în amestecul de creveți-supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se toarnă amestecul de orez-creveți într-un vas de copt și se acoperă bine cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Îndepărtați folia de aluminiu, amestecați și coaceți până la barbotare, încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonios pornit de dulceață ușoară, cu un finisaj lung plin de aroma delicata, picant.