Orez lipicios cu cârnați chinezi și scoici uscate

Rețeta orez lipicios cu cârnați chinezi și scoici uscate ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 7 ore. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 412 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de zahăr, sherry uscat mediu, ulei de susan asiatic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul cu bob scurt, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Orez lipicios cu cârnați chinezi, Prepeliță întreagă cu orez lipicios cu cârnați chinezi, și Bile de orez lipicioase cu cârnați și creveți uscați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți orezul cu apă rece cu 1 inch într-un castron și înmuiați cel puțin 4 și până la 12 ore.
După ce orezul s-a înmuiat cel puțin 3 ore, umpleți wok-ul cu suficientă apă pentru ca marginea inferioară a vaporului (nu raftul) să se odihnească în apă, apoi aduceți la fierbere.
Puneți scoici și vin de orez într-un castron mic rezistent la căldură. Puneți vasul cu scoici în nivelul inferior al vaporului și aburului, acoperit, până la moale, aproximativ 2 ore. (Umpleți apa după cum este necesar pentru a menține marginea inferioară a vaporului în apă pentru a preveni arderea.)
Când scoicile au aburit timp de aproape 1 oră, linia de jos și partea laterală a nivelului superior al vaporului cu mai multe straturi de pânză de brânză, apoi setați nivelul pe vapor în wok.
Scurgeți orezul într-o sită și clătiți bine sub apă curentă rece, apoi întindeți orezul într-un strat uniform peste pânză de brânză în abur (pânză de brânză nu trebuie să atârne peste marginea vaporului) și abur, acoperit, stropind orez cu câteva picături de apă ocazional, 1 oră. (Umpleți apa după cum este necesar pentru a menține marginea inferioară a vaporului în apă pentru a preveni arderea.)
Între timp, înmuiați ciupercile în 2 căni de apă fierbinte într-un castron (apa ar trebui să acopere ciupercile), întorcând ciupercile ocazional, până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Tăiați și aruncați tulpinile din ciuperci, apoi stoarceți excesul de lichid din capace în castron și tăiați subțire capacele. Rezervați 1/2 cană de lichid de înmuiere a ciupercilor și aruncați restul.
Scoateți nivelul superior al vaporului din wok și transferați orezul din pânză de brânză într-un platou. Odată ce orezul s-a răcit, udați-vă ușor mâinile și rupeți bulgări mari.
Folosind clești, scoateți vasul care conține scoici din nivelul inferior al vaporului. Rezervați apă în wok.
Rezervați scoici-înmuierea lichidului și mărunțiți scoici în "fire" cu o furculiță sau degetele, aruncând mușchiul dur pe lateral (mușchiul va rămâne solid, dar carnea de scoici se va sfărâma ușor).
Aduceți apa în wok la fierbere, apoi aranjați cârnații pe o farfurie rezistentă la căldură și aburiți în abur, acoperit, 5 minute. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, înjumătățiți cârnații pe lungime, apoi tăiați în diagonală în felii groase de 1/4 inch.
Tăiați scallions în felii groase de 1/4 inch, păstrând părțile de culoare verde pal și alb separate de părțile de culoare verde închis.
Amestecați sosul de stridii, sosul de soia, zahărul și sarea într-un castron până când zahărul este dizolvat.
Se toarnă apa din wok și se usucă.
Încălziți wok la foc mare până când o perlă de apă se vaporizează în decurs de 1 până la 2 secunde de la contact.
Se toarnă ulei de arahide pe partea wok, apoi se învârte ulei, înclinând wok pentru a acoperi părțile laterale.
Adăugați ciuperci și părți verzi și albe palide de scallions și amestecați 1 minut.
Adăugați cârnați și scoici și amestecați 1 minut.
Adăugați orez și amestecați, rupând orice aglomerări, 1 minut.
Adăugați lichide care înmoaie scoici și ciuperci împreună cu amestecul de sos de stridii și amestecați până când orezul este bine acoperit și fierbinte, aproximativ 2 minute.
Adăugați ulei de susan, apoi adăugați piper și restul de verdeață de scallion și amestecați până se combină bine.