Orezul insulei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 233 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați mere, țelină, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez Insular, Pui de insulă și orez, și Pilaf De Orez Insular pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare; se adaugă țelina, ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
țelină
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați 4 căni de apă și următoarele 7 ingrediente; aduceți la fierbere. Se amestecă orezul; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute. Se amestecă nucile pecan și mărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Măr
4
Notă: orezul Basmati este un orez cu granulație lungă cu textură fină. Poate fi găsit pe piețele indiene sau din Orientul Mijlociu sau în departamentele indiene sau din Orientul Mijlociu ale supermarketurilor.