Orezul indian de șofran dulce cu stafide și fistic este un fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 393 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți migdale tăiate, șofran echivalent, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Budincă de orez cu fistic, stafide și șofran, Budincă de orez cu șofran cu afine, migdale și fistic, și Orez șofran cu stafide aurii și nuci de pin.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.