Orez galben cu porumb

Orez galben cu porumb
Orezul galben cu porumb este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 483 calorii. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de semințe achiote, piper măcinat, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Somn acoperit cu Pecan cu o Succotă de fasole de unt, porumb galben, orez negru și spanac proaspăt, Porumb Dulce, Poblano + Ceapă Quesadillas De Porumb Galben, și Cupcake Cu Ardei Galben De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul Achiote într-un cuptor olandez sau într-un alt vas greu de 4 până la 5 litri, cu un capac bine fixat la foc mediu-mare. Amestecați Sofrito și alcaparrado și gătiți până când lichidul este evaporat și Sofrito este sfârâit. Condimentează cu sare, piper și chimen. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă PlaceMărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
AnnattoAnnatto
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Ridicați focul la mare și adăugați orezul și porumbul. Gatiti, amestecand, pana cand orezul este acoperit cu ulei si boabele incep sa devina "calcaroase", aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se toarnă suficient bulion de pui pentru a acoperi orezul cu 1 inch. Aduceți la fierbere și gătiți până când nivelul bulionului corespunde nivelului orezului. Coborâți focul la foarte scăzut, amestecați bine orezul, dar o singură dată și acoperiți. Gatiti pana cand orezul este fraged, dar cu putina muscatura si tot lichidul este absorbit, aproximativ 20 de minute. Fluff cu o furculiță înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Încălziți uleiul și semințele achiote la foc mediu doar până când semințele degajă un sfârâit plin de viață și constant. Nu supraîncălziți amestecul sau semințele vor deveni negre și uleiul un verde urât. Odată ce s-au scurs, trageți tigaia de pe foc și lăsați să stea până se oprește sfârâitul. Strecurați cât mai mult ulei pe care îl veți folosi chiar în tigaie; depozitați uleiul rămas până la 2 zile la temperatura camerei într-un borcan cu un capac bine fixat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De AnnattoSemințe De Annatto
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați ceapa și cubanela sau ardeii italieni în vasul de lucru al unui robot de bucătărie și pulsați până se toacă grosier. Cu motorul pornit, adăugați ingredientele rămase, câte 1 pe rând, și procesați până se omogenizează. Sofrito se va păstra la frigider până la 3 zile. De asemenea, îngheață frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista