Orez Galben
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și garnitură vegetariană? Orezul galben ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 514 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați iarbă de lămâie, galangal, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Rețete similare sunt Orez galben, Orez Galben, și Orez Galben.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați vârfurile dure și capetele rădăcinii tulpinilor de iarbă de lămâie.
Îndepărtați și aruncați frunzele exterioare dure. Cu partea plată a unui cuțit, zdrobiți ușor iarba de lămâie și galangalul. Înfășurați iarba de lămâie, galangalul și frunzele de dafin într-o bucată de pânză de brânză.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, amestecați turmericul cu 1/4 cană de apă. Se amestecă laptele de cocos, bulionul, orezul, sarea și pachetul de iarbă de lămâie. Se aduce la fierbere, neacoperit, la foc mare; se reduce focul la mediu și se fierbe, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, 10 până la 15 minute. Acoperiți tigaia și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când orezul este fraged pentru a mușca, încă 10 până la 15 minute.
Scoateți și aruncați pachetul de iarbă de lămâie.
Se toarnă orezul într-o movilă pe un platou. Sau, dacă doriți, modelați orezul lingând într-un coș sau matriță mare în formă de con și inversând pe platou.