Orez De Nucă De Cocos Mango

Orez De Nucă De Cocos Mango
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul de nucă de Cocos Mango. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 358 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de mango, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nucă de cocos var pui la cuptor cu nucă de cocos mango orez lipicios, Budinca De Orez De Nucă De Cocos Cu Mango, și Budinca De Orez Mango-Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați laptele de nucă de cocos, apa și sarea; aduceți la fierbere. Se amestecă mango. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți aproximativ 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
4
Scoateți orezul de pe foc și pufați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Așezați un prosop curat și uscat peste tigaie, acoperiți cu capacul și lăsați aburul timp de 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista