Orez De Nucă De Cocos Mango
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul de nucă de Cocos Mango. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 358 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de mango, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nucă de cocos var pui la cuptor cu nucă de cocos mango orez lipicios, Budinca De Orez De Nucă De Cocos Cu Mango, și Budinca De Orez Mango-Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi cu uleiul.
Adăugați laptele de nucă de cocos, apa și sarea; aduceți la fierbere. Se amestecă mango. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți aproximativ 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Scoateți orezul de pe foc și pufați cu o furculiță.
Așezați un prosop curat și uscat peste tigaie, acoperiți cu capacul și lăsați aburul timp de 5 minute înainte de servire.