Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți orezul de curcan sălbatic. Această rețetă face 8 porții cu 278 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de orez, sos de soia, castane de apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 39%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, Orez Sălbatic Floret Coace, și Orez Sălbatic Pilaf Coace.
Instrucțiuni
1
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului; puneți într-un castron mare. Se dizolvă bulionul în apă fierbinte; se adaugă la orez. Se amestecă curcanul, țelina, supa, castanele de apă, ciupercile, ceapa și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
1 Cană De șalote, Tocate
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Transferați la un 3-qt uns. vas de copt. Aruncați pesmet și unt;presărați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 55-60 de minute sau până se încălzește.