Orez De Curcan Sălbatic Coace

Orez De Curcan Sălbatic Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți orezul de curcan sălbatic. Această rețetă face 8 porții cu 278 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de orez, sos de soia, castane de apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 39%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, Orez Sălbatic Floret Coace, și Orez Sălbatic Pilaf Coace.

Instrucțiuni

1
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului; puneți într-un castron mare. Se dizolvă bulionul în apă fierbinte; se adaugă la orez. Se amestecă curcanul, țelina, supa, castanele de apă, ciupercile, ceapa și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați la un 3-qt uns. vas de copt. Aruncați pesmet și unt;presărați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 55-60 de minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista