Orez de curcan picant rapid
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete în cutia de rețete, orezul de curcan picant rapid ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 474 calorii. Pentru $1.3 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. Această rețetă de la BBC Good Food are 12 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia și sos de ardei iute, ceapă de primăvară, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Budinca De Orez Rapidă, Orez prăjit rapid, și Orez Spaniol Rapid sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți jumătate din ulei într-un wok sau tigaie.
Adăugați ouăle, rotiți pentru a acoperi baza tigaiei și lăsați să se stabilească la o omletă, răsturnați și gătiți timp de 1-2 minute. Odată gătit, scoateți, tocați și lăsați deoparte.
Adăugați uleiul rămas în tigaie, apoi amestecați ardeiul iute, dacă folosiți, și ceapa de primăvară timp de 1 min.
Adăugați ingredientele rămase și oul și încălziți, amestecând, până când se încălzește.
Serviți imediat cu niște sos suplimentar de soia și ardei iute, dacă doriți.