Orez De Ceapă
Orezul de ceapă este o garnitură care servește 6. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 145 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, piper măcinat, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 96 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de remarcabil scor spoonacular de 39%. Orez De Ceapă Caramelizat, Orezul cu ceapă al lui Janet, și Orez De Ceapă Caramelizat sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până aproape fragedă. Se amestecă orezul și se continuă gătitul până se acoperă cu ulei. Când ceapa este fragedă și orezul începe să se rumenească ușor, condimentează cu piper și toarnă bulionul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 20 de minute.