Orez de casă și Roni

Orez de casă și Roni
Nevoie de un garnitură fără lactate? Orezul de casă și Roni ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 287 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, frunze de pătrunjel, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pui de tigaie cu orez-a-Roni de casă și fasole verde, Orez-A-Roni Caserola, și Rice un Roni de la zero în cuptorul cu microunde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Începeți prin plasarea uleiului într-o oală și spargerea tăiței uscați în bucăți de 1/2 până la 1 inch. Porniți focul și amestecați tăiței în ulei până când încep să se rumenească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați orezul, ceapa, pătrunjelul și bulionul. Amestecați amestecul, acoperiți bine și gătiți așa cum ați face orez obișnuit, aproximativ 20 de minute. Puneți orezul cu o furculiță și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista