Orez de casă și Roni

Orez de casă și Roni
Orezul de casă și Roni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 287 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 44 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei, frunze de pătrunjel, paste și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 33%. Încercați Orez de casă și Roni, Pui de tigaie cu orez-a-Roni de casă și fasole verde, și Orez-A-Roni Caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Începeți prin plasarea uleiului într-o oală și spargerea tăiței uscați în bucăți de 1/2 până la 1 inch. Porniți focul și amestecați tăiței în ulei până când încep să se rumenească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați orezul, ceapa, pătrunjelul și bulionul. Amestecați amestecul, acoperiți bine și gătiți așa cum ați face orez obișnuit, aproximativ 20 de minute. Puneți orezul cu o furculiță și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BulionBulion
CeapăCeapă
OrezOrez
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista