Orez Curry Vegan

Orez Curry Vegan
Orezul curry Vegan este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 253 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, praf de chili, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Dovleac Curry de nucă de cocos cu orez de scorțișoară {vegan}, Plăcintă cu dovleac vegan curry (vegană și fără Gluten), și Plăcintă Cu Oală Vegană Curry.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mic. Transpirați usturoiul; când usturoiul devine aromat, amestecați încet ardeiul, chimenul, pudra de curry și pudra de chili. Când condimentele încep să se prăjească și să devină parfumate, amestecați cubul de bulion și puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Creșteți căldura la mare și adăugați restul de apă și sosul de soia. Chiar înainte ca amestecul să fiarbă, amestecați orezul. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când tot lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista