Orez Curry Vegan
Orezul curry Vegan este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 253 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, praf de chili, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Dovleac Curry de nucă de cocos cu orez de scorțișoară {vegan}, Plăcintă cu dovleac vegan curry (vegană și fără Gluten), și Plăcintă Cu Oală Vegană Curry.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mic. Transpirați usturoiul; când usturoiul devine aromat, amestecați încet ardeiul, chimenul, pudra de curry și pudra de chili. Când condimentele încep să se prăjească și să devină parfumate, amestecați cubul de bulion și puțină apă.
Creșteți căldura la mare și adăugați restul de apă și sosul de soia. Chiar înainte ca amestecul să fiarbă, amestecați orezul. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când tot lichidul este absorbit.
Scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute.