Orez Cu Roșii De Busuioc

Orez Cu Roșii De Busuioc
Orezul cu roșii de busuioc ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această garnitură are 263 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 88 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. 28 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ardei gras, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Orez De Roșii Cu Busuioc, Orez Cu Roșii De Busuioc, și Orez Vegetal Cu Busuioc De Roșii.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți bulionul la fierbere. Se amestecă orezul; acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Lăsați să stea 5 minute.
3
Între timp, într-o tigaie mică, călește piperul și ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați roșiile, busuiocul și sarea; se încălzește. Se amestecă în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BusuiocBusuioc
OrezOrez
SareSare
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista