Orez cu nucă de cocos și tei

Nucă de cocos și orez de var ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de orez basmati, nucă de cocos deshidratată, pachet de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 16 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pui la cuptor cu var de nucă de cocos cu orez lipicios cu mango de nucă de cocos, Pui de nucă de cocos la grătar cu orez de nucă de cocos, și Pui de nucă de cocos cu orez de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Gatiti orezul urmand instructiunile ambalajului.
Adăugați nuca de cocos cu aproximativ 5 minute înainte de sfârșitul timpului de gătit. Se amestecă coaja și sucul de tei și coriandrul.