Orez cu legume și parmezan
Ai nevoie de o garnitură fără gluten ? Orezul cu legume și parmezan ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 409 calorii . Pentru 75 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 2 persoane. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Dacă ai la îndemână unt, sare, orez și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 36% . Acest scor nu este chiar atât de remarcabil. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum orez prăjit cu conopidă, orez brun și legume , risotto cu orez brun și ciuperci și parmezan și pulao cu orez brun și legume .
Instrucțiuni
Gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mică antiaderentă, unsă cu spray de gătit, sotați ardeiul verde în unt timp de 2 minute.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Adăugați roșiile, sarea, țelina, sarea și piperul și gătiți 2 minute.
Adăugați orezul și 1 lingură de brânză; încălziți.
Presărați cu brânza rămasă.