Orez Cu Fistic
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Orezul cu fistic ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 179 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de orez basmati, ulei de fistic, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Orez pilau cu fistic, Orez cu afine și fistic, și Salată De Orez Cu Pătrunjel-Fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie; adăugați orez și 1/4 linguriță sare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 18 minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este gata.
Se ia de pe foc; puf cu furculita.
Adăugați 1/2 linguriță sare, coacăze și următoarele 4 ingrediente (coacăze prin piper). Acoperiți; lăsați să stea 5 minute.
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.