Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Orezul cu fistic ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 179 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de orez basmati, ulei de fistic, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Orez pilau cu fistic, Orez cu afine și fistic, și Salată De Orez Cu Pătrunjel-Fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie; adăugați orez și 1/4 linguriță sare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 18 minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc; puf cu furculita.
3
Adăugați 1/2 linguriță sare, coacăze și următoarele 4 ingrediente (coacăze prin piper). Acoperiți; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă