Orez cu ciuperci
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia de rețete, orezul cu ciuperci ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 315 calorii , 11 g de proteine și 5 g de grăsimi . Această rețetă servește 2. Pentru 91 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare, ceapă, fulgi de pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se gătește în aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 42% , acest fel de mâncare este destul de bun. Orezul sălbatic cu slănină, ciuperci și ceapă verde , orezul Kerabu (salata de orez) și conopida, orezul brun și orezul prăjit cu legume sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, căliți ardeiul verde și ceapa în unt până se înmoaie.
Adăugați ciuperci; căldură prin. Se amestecă apa, orezul, bulionul, pătrunjelul, sare și piper. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 14-16 minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.