Orez cremos cu Nopalitos
Orezul cremos cu Nopalitos este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 352 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui de sodiu, cuișoare de usturoi, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o farfurie accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Nopalitos Wings, Nopalitos cu roșii și ceapă, și Nopalitos Con Huevos Mic Dejun Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați nopalele și chilele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când chilele sunt înnegrite și nopalele sunt fragede, întorcând nopalele o dată.
Așezați chiles într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți ardei iute; tăiați pe jumătate pe lungime. Aruncați semințele și membranele; tocați chiles pentru a măsura 1/2 cană. Se toacă nopalele pentru a măsura 1 cană.
Reduceți temperatura cuptorului la 35
În timp ce nopales și chiles gătesc, pregătiți orezul.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează 5 minute sau până se înmoaie.
Adăugați orez și sotati 2 minute.
Adăugați bulion și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când lichidul este absorbit. Se răcește ușor.
Adăugați nopalitos (nopales tocate), ardei iute, iaurt, smântână și pimiento la amestecul de orez; se amestecă până se amestecă bine. Se amestecă amestecul într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit și se presară cu brânză.
Coaceți la 350 timp de 12 minute. Se fierbe 8 minute sau până se rumenesc ușor.