Orez copt cu dovleac
Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, orez copt cu suc de fructe Butternut ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție conține 220 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți parmezan, piper, 4 lingurițe de cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 73%. Rețete similare sunt Orez copt cu dovleac, Dovlecei La Cuptor, și Dovleac De Nucă Copt De Două Ori.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați dovleceii pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până se înmoaie; rece. Curățați dovleceii; tăiați pe jumătate pe lungime. Aruncați semințele și membranele; tăiați în cuburi de 1/2 inch. Creșteți temperatura cuptorului la 40
Aduceți bulionul, apa și salvia la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți).
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; saut 6 minute.
Adăugați usturoi; saut 2 minute.
Adăugați orez; saut 1 minut. Se amestecă dovleceii, amestecul de bulion, vinul, cimbru tocat, sare și piper; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Așezați amestecul de orez într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute. Se amestecă ușor amestecul.
Se presară cu brânză; coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.
Garnisiți cu crenguțe proaspete de cimbru, dacă doriți.