Orez Claypot cu cârnați chinezi
Rețeta orez Claypot cu cârnați chinezi este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Pentru 33 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 199 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți cârnați cheung lop, orez, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Orez De Pui Claypot, Orez Cu Carne De Vită, și Orez De Pui Claypot (Aragaz De Orez ).
Instrucțiuni
Tăiați cârnații pe o părtinire în secțiuni de 1/4 inch. Alternativ, tăiați cârnații dacă preferați un amestec mai fin de orez și carne de porc.
La foc mic, încălziți încet un vas de lut de dimensiuni medii pe aragaz, având grijă să faceți acest lucru treptat pentru a preveni crăparea vasului.
Se adauga carnatul si saut-ul. Se amestecă ocazional pentru a rumeni cârnații, redând treptat grăsimea. Cu bețișoare sau o lingură cu fante, scoateți cârnații din oală.
Adăugați orezul și amestecați, prăjind ușor boabele.
Adăugați bucățile de cârnați înapoi în oală.
Adăugați sarea. Dacă doriți, adăugați legumele tocate mărunt.
Aduceți apa la foc mic. Puneți capacul și fierbeți la foc mic, timp de aproximativ patruzeci de minute, până când fundul orezului dezvoltă o crustă ușor carbonizată și restul orezului tocmai a terminat de gătit.