Orezul Cilantro cu pui necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 331 calorii, 24g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 2,67 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți ulei de măsline, blaturi de ceapă verde, blaturi de ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Orez Cilantro cu pui, Orez De Pui Cilantro Lime, și Pui de lămâie Cilantro cu o singură tigaie și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Pentru a pregăti orezul, încălziți 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați ciuperci, funduri de ceapă verde, bucată de ghimbir și usturoi zdrobit; gătiți 5 minute, amestecând frecvent. Se amestecă orezul, chimenul și puiul; gătiți 1 minut. Se amestecă bulionul; se aduce la fierbere. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Scoateți din cuptor; lăsați să stea, acoperit, timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Pentru a pregăti sosul, așezați cilantro și următoarele 5 ingrediente (cilantro prin cățel de usturoi decojit) într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până se omogenizează. Se amestecă în amestecul de orez. Aruncați bucata de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Pentru a pregăti toppingul, încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați roșiile; gatiti 2 minute. Se amestecă 2 linguri de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
8
Puneți amestecul de orez într-un castron mare; lingură de roșii topping peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
9
Garnisiți cu crengute de coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm