Orez Chardonnay cu stafide aurii
Orezul Chardonnay cu stafide de aur este un fără gluten și vegetarian băutură. Această rețetă face 4 porții cu 510 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați migdale, vin, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez cu fenicul și stafide aurii, Orez de caju cu stafide aurii, și Orez șofran cu stafide aurii și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mică la foc mediu, încălziți 1/2 cană de vin. Scoateți tigaia de pe foc, adăugați stafidele și lăsați să stea până se răcește și stafidele sunt pline.
Într-o oală medie la foc mare, aduceți 2 căni de apă, vinul rămas, untul și sarea la fiert la foc mediu. Se amestecă orezul, se reduce focul la minim, se acoperă și se gătește până când orezul este fraged, aproximativ 20 de minute.
Adăugați stafidele și amestecați-le în orez. Acoperiți și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute. Pufați orezul cu o furculiță, apoi amestecați migdalele.
Transferați orezul într-un bol de servire, garnisiți cu pătrunjel și serviți.