Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul Calico condimentat. Această rețetă face 8 porții cu 171 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, sos picante și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Orez Calico La Cuptor, Fasole Calico, și Dip De Brânză Calico pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie sau cratiță, sotati ardeii si ceapa in unt timp de 3 minute. Se amestecă orezul, amestecul de supă, picante sau salsa, chimen, usturoi, sare și apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dientes De Ajo
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
2
Garnisiți cu smântână, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe